Det här är en av anledningarna till att det var tyst här igår :P Först åkte sambo och jag till IKEA där vi mötte upp mina föräldrar och där insåg vi att det vi tänkt att handla inte var tillräckligt, så vi köpte extra dörrar och överskåp för att ingen katt ska kunna hoppa upp på bokhyllan. Att sätta ihop hyllan var inte så farligt, utan det var allting som hörde till – allt jobb att lasta in allting i hyllan :P Gud alltså.

 

Nu har jag plats med alla mina böcker plus att jag kan lägga alla mina produkter jag inte börjat använda än i mina två vita korgar. Dessutom kan jag gömma mina parfymflaskor för katten och få undan saker från skrivbordet. På näst sista bilden ser ni förresten glittret jag har köpt på mig på Panduro för att göra nailart – vilket jag hoppas att jag vågar visa er i framtiden!

 

Jag har massvis med nytt att visa er förresten :) En del får vänta fram tills jag får det i present, men vilka presenter sedan! Jag kommer ha saker att visa er hela sommaren ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.