Snart är min flaska Veganese från Lush avverkad och jag har tänkt att dra upp en recension om den inom kort. När Therese var här påskdagen drog vi till Bellbox ute på Hageby centrum och jag gick in där och visade upp mitt hår för tjejen och sa att jag ville ha någonting som bevarar mitt röda hår så länge som möjligt. Detta var vad jag fick rekommenderat och det var även det jag köpte.

Jag har inte börjat använda det än men jag är nyfiken på att se vad jag tycker och tänker om det hela. Therese höjer inpackningen till skyarna så jag hoppas nästan att balsamet ska vara en gudagåva, fast, det är nog inte det jag kommer mötas av men ändå. Jag uppdaterar er naturligtvis om denna! :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.