Maybelline Popsticks

2012-07-01 07:00:00
3 kommentarer

I maj lanserades Maybelline Popsticks i Sverige. I pressmaterialet benämns dem som läppstift med ”popsicle glans”, men jag hade kanske benämnt dem som tints eller någon typ av hybridgloss? Hm, svårknäckt nöt! De kom i fem fruktiga nyanser, (av någon anledning hittar jag inte namnen på alla fem) och är allesammans genomskinliga.
Jag läste om de här i amerikanska bloggar och blev all-over-the-place för det verkade som att det var så många som gillade dem. Visserligen var det rätt blandade åsikter men det var väldigt många som gillade dem, framförallt beroende på doften (mums!).
Just den här nyansen fick jag av Bella, men jag har ett till som används flitigt. Det jag gillar med popsticksen är att de inte ger speciellt mycket färg, men verkar som ett liptint och ger ändå en viss färg till läpparna. Jag är rätt mesig vad gäller färg så för min del passar det perfekt.
De luktar godis och är mjuka och trevliga på läpparna. Jag tenderade att överapplicera det i början för jag ville se färgen framträda, men insåg att det tar ett par sekunder innan färgen träder fram på läpparna. Jag har använt en del av mitt stift redan, hehe, det verkar som att det går mycket fortare att använda de här än ett vanligt läppstift.
Maybelline popsticks har ett rekommenderat pris på 89 SEK, och finns bland annat på Kicks och Åhléns. Om man vill ha mycket färg tror jag att man kan skippa dessa, men vill man ha glans och bara en nypa färg, tycker jag att de är riktigt trevliga att använda och ha i väskan.

Lite mer bilder på Cotton Candy

2012-04-08 07:00:00
3 kommentarer

Jag har inte lyckats få några bra swatchbilder på Revlon Cotton Candy men jag tänkte att jag kan sukta med lite bilder på stiftet i alla fall. Jag är så himla svag för guldskimmer och rosa alltså <3Det ger inte så mycket färg
men det är som att ha smör på läpparna. Det glider på helt fantastiskt underbart och mjukgör utav bara tusan. Neej då, jag är inte alls helt begeistrad.


Sneakpeak; Revlon lip Butter

2012-03-30 13:56:03
5 kommentarer

Lite snabbsneakpeak på mitt Revlon Lip Butter jag köpte från Ebay för en vecka sen. Jag valde nyansen Cotton Candy, vilket har ett jättefint subtilt guldskimmer i sig – det ser helt makalöst fint ut! Det hittade hem igår och jag betalade cirkus 72 SEK för det om jag inte minns fel. Hade egentligen tänkt lägga upp en bild på själva stiftet med men färgen stämde inte överrens med verkligheten så jag ska försöka en gång till innan jag ger mig på det.

Har ni testat någon av dessa, i andra nyanser kanske?


Deborah Milano Red Lipstick

2012-03-11 16:51:51
2 kommentarer

Nu till våren släpper Deborah Milano en nyhet till sitt sortiment – Milano Red Lipstick. Stiften har SPF15 och innehåller naturliga vaxer från bland annat  solros, mimosa & jojoba. Deborah själva menar på att stiften ska vara återfuktande, pigmentrika och lättapplicerade. Jag har fått hem nyanserna The red Dress & Beige Trenchcoat att testa.

The Red Dress & Beige Trenchcoat

Det finns 7 olika nyanser i utbudet:

  • 1. Beige trenchcoat
  • 5. Rose Ballerina
  • 6. Pink Baby Doll
  • 7. Rose blouse
  • 8. Fuchsia Bolero
  • 12. Red Corset
  • 13. The red Dress

no 1 Beige Trenchcoat

no 13 The Red dress

Min uppfattning är att färgen lätt glider på läpparna och de känns mjuka och återfuktade vid användning. Nu är det först och främst Beige Trenchcoat jag använt, jag har lite svårt för röda läppstift – men jag jobbar på det! Violdoften stör mig inte speciellt mycket, jag tänker först och främst på min farmors smink när jag öppnar förpackningen, och det är ingenting negativt alls. Jag ska se till att försöka ordna swatches när mitt ansikte är lite mindre trasigt (ny hudvård = katastrof).

Cirkapriset för Milano Red Lipstick är 120 SEK och går att finna i parfymfackhandeln nu i mars månad.


Miyo Kiss me Lipgloss

2012-02-27 13:00:00
1 kommentarer

Miyo släpper i och med sin lansering Kiss me Lipgloss. De kommer i arton nyanser och jag har fått nyanserna Flirt och Bling hemskickade till mig. De luktar syntetiskt sött (mums!), känns väldigt trevliga på läpparna och jag upplever dem väldigt oklistriga vilket är vad jag föredrar hos ett läppglans. Den fyrkantiga förpackningen känns lite klumpig och jag föredrar nog de runda lite bättre men de är fint utformade och jag gillar att Miyo ändå lagt lite tänkt bakom förpackningarna.

 

 


Jag blev alldeles begeistrad i Bling när jag fick syn på det – jag älskar de blå/lila glitterpartiklarna som syns så otroligt väl i hylsan – men på läpparna, eller på swatchbilderna syns glittret inte speciellt mycket alls. Det är rätt synd eftersom jag gillade glosset i övrigt. Flirt däremot är rätt pigmenterat och ger en fin hallonrosa nyans med aningen skimmer i sig.

Flirt, Bling

Miyo:s produkter kommer finnas på välsorterade butiker. På deras Facebooksida finns en lista på vart Miyo:s sortiment kommer finnas. Kiss me Lipgloss kommer att kosta ca 49 SEK.

Lip Smacker Love Coca cola

2012-02-03 16:44:43
3 kommentarer

Jag fick mina första Lip Smacker produkter från min kusin; det var ett litet roll-ongloss som luktade coca cola, och ett litet gloss som luktade vattenmelon. Jag tror faktiskt att jag har kvar det någonstans här i mina små ouppackade lådor. Jag älskar läppgunk av sådana här slag, glossiga, luktagottiga. Mmm. Jag kan inte få nog av dem!

Förra året gjordes ytterligare ett samarbete mellan Coca cola och Lip smacker, vilket resulterades i Coca Cola Retro – en retroutgåva med snygga plåtaskar och lite annorlunda förpackning än tidigare. Jag har fått Coca cola Retro original skickat till mig, och de finns även i Coca Cola Vanilla och Coca Cola Cherry.


Kittet innehåller Lip Splash; Läppbalsam med solskydd spf 20, Lip Refresh; vårdande läppglans med färg, Lip Pop; återfuktande läppbalsam på burk med diskret skimmer.

Kitet kostar 179 SEK och det finns även möjlighet att köpa produkterna separat. Jag har bara sett dem på Åhléns (innan jul tror jag) men jag gillar verkligen burkarna och jag älskar coca cola, så det här är rena godisgruvan för mig.


Revlon Lip Butter

2012-01-27 13:39:40
7 kommentarer

Är det någon mer än jag som är rysligt nyfiken på hur Revlon Lip Butter är? Dessa är typ höjda till skyarna i USA och jag har suttit och gottat mig i bilder ett tag nu; men hur tusan ska man välja färg? Kommer de ens komma till Sverige? Det sistnämnda är väl dock inget problem för mig, jag handlar ju rätt mycket av mitt smink från nätet, men ändå.

Och hur galet vacker är inte Emma Stone på bilden? GAAAH säger jag bara.

Bilden kommer från beaut.ie

 

Revlon Lip Butter kommer i 20 nyanser och Emma har på sig Peach Parfait – en av de nyanser jag dras mest till. En annan favorit bland swatches;arna som florerar är nog ändå Cotton Candy – jag är inne på lite ljusa läppar för tillfället. Kanske handlar det om att jag letar mod till att ha någonting på läpparna alls, men de här ser alldeles fabulösa ut.

 

Lip Butter ska fungera som en hybrid mellan lipbalm och läppstift och ska vara mjukgörande och halvpigmenterade. Det rycker i klickfingret – läppstift/hybrid vad vi nu ska kalla det är ju ingenting jag har överflöd av här hemma, men har man köpstopp så har man – meen det kanske går att göra undantag i det här fallet.

 

Vad tycker ni, verkar det spännande? Har ni läst något om dem själva eller har ni i själva verket ett exemplar hemma som ligger och dammar? :P Jag antar att det kommer bli svårt att få tag på dem här i Sverige, men Ebay finns ju alltid!


Nyx mega shine lip gloss plus bristfällig swatch

2011-08-29 20:32:43
1 kommentarer

 

Jag köpte tre Nyx Mega Shine Lip Gloss från Ebay förra veckan. Jag fick tre gloss för 103 kronor och då var frakten inräknad! Jag kan nog aldrig bli mätt på läppglans och jag har varit sugen på att köpa Nyx gloss hur länge som helst men jag har aldrig riktigt kommit mig för att köpa dem. Men så gjorde jag det ändå, trots allt, och jag är mer än nöjd! Jag köpte nyanserna Candy shop (rosa med glitter) Neutral – ett otroligt fint MLBBgloss, och Perfect red – som faktiskt är ett otroligt fint rött gloss.

 

Candy shop, Neutral, perfect red

Det största + med dem är att de luktar körsbär! Jag är totalt galen i körsbär i alla former och de här läppglansen luktar ljuvligt. Än så länge har jag inte vågat mig på det röda glosset, mest för att jag jobbat och gått i skolan och med mitt tidigare diskuterade läppkomplex har det inte riktigt kommit på kartan.


Komplex och allt det kan leda till

2011-08-16 11:30:00
10 kommentarer

Jag älskar läpprodukter i alla dess former. Jag tycker att läppstift, i alla de nyanser som finns, är otroligt fint. Jag älskar hur läppglans får läpparna att se sådär ljuvligt glossiga ut, att cerat är det bästa som finns för torra läppar. Jag har flertalet produkter i mina lådor som jag vill visa upp – men jag vågar inte – för jag är komplexskadad ner till tårna.

Det är tråkigt att det ska behöva vara så. Jag har smala, strecksmala läppar som egentligen inte passar i någonting. Jag undviker att använda bra produkter för jag har fått för mig om att jag bara ser dum ut i läppgunk. Jag har intalat mig själv att min mun inte är anpassad för läpprodukter och därför har bloggen fått lida – i brist på läppgunk. Jag kom och tänka på det igår när jag klickade hem tre jättefina läppglans och insåg att de aldrig kommer visas upp mer än enskilda på bild, kanske swatchade på hud.

Och det är tråkigt. Jag har länge funderat på det här inlägget, mest för att se hur intresserade ni är att se läppgunk på bilder där (vad jag tycker) inte läpparna gör produkten rättvisa. På sätt och vis underminerar jag mig själv genom att hålla läppstift och läppglans borta från bloggen. Ni som känner mig vet att det finns minst ett läppglans och ett läppstift i var väska jag äger och det är därför jag är så till och från vad gäller att visa upp sånt här.


Men jag vill inte att det ska vara så, för jag vill ju visa allt fint jag har i mina lådor! Jag har bara fått en fixidé att jag inte passar i att ha något på läpparna eftersom de ser ut som de gör.  Har ni några sådana här bekymmer i vardagen, eller om ni själva bloggar om skönhet? Undviker ni vissa former av inlägg för att ni helt enkelt inte har mod att visa upp vad ”ni tilldelats”?

 

Den nakna sanningen bakom obefintligheten av läppgunk på den här bloggen


Make up store lipgloss pot Rio

2011-07-20 16:00:00
3 kommentarerAlltså har ni sett ett snyggare läppglans eller? Rött och guld, woho! Jag vet faktiskt inte riktigt varför det här glosset har stått orört så länge (kanske för att jag har alldeles för mycket öppna gloss som aldrig tar slut?) men i veckan tog jag fram Make up stores Lipgloss Pot i nyansen Rio. Det köptes in på en klubbkväll för många månader sen och jag föll som en fura när jag använde det första gången. Det blir inte så rött som det ser ut att vara men läpparna får en fin färg och jag som är lite mesig för mycket färg på läpparna tycker att det här är aldeles otroligt bra.

Jag är lite skeptisk till läppglans i burk
eftersom jag inte vill pilla i dem för att riskera bakteriehärd utan dess like, men det problemet avlägsnas rätt snart när man inhandlar en läppensel. Jag ska se om jag kan få upp swatches inom kort, men det får bli efter London. hah, allt efter London! :P

Born lippy raspberry lip balm TBS

2011-05-15 12:00:00
1 kommentarer

 

Den här lilla godbiten fick jag tidigare i år av min kusin. Den kommer från The body shop och jag är rätt osäker på vad den kostar faktiskt. Läpparna får en tjusig glans och de smakar rätt bra också. Jag har fortfarande inte kommit över svårigheten i att acceptera att ha för mycket färg på mina läppar så sådana här läppglans känns bra när jag är extra försiktigt med vad jag har på mina läppar.

Jag har faktiskt inte öppnat den förrän nyligen och jag ångrar väl att jag inte har gjort det tidigare. Den luktar underbart av Hallon och jag kommer på mig själv att använda den hela tiden. Jag har ju bara haft den öppen i två dagar så jag kan egentligen inte säga så mycket om den mer än att jag tycker om den just nu :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.