Jag älskar verkligen Albus, det gör jag. Men vilket kaos jag har haft här hemma! Igår välte han ner våra blomkrukor så att det var jord överallt – så välte han soptunnor och drog ut sopor över hela golvet och drog ut halva linneskåpets innehåll.

 

Idag är det glas över halva vardagsrumsgolvet –  han har lyckats krossa en av mina ljuslyktor. Jag tror jag kan få nya, så det är inte förlusten av min ljusstake jag kreverar på, utan på Albus som är totalt maniac. Ni som aldrig träffat honom förstår nog inte HUR knäpp han är – det måste upplevas. Jag märker ju själv att mitt gnäll låter överdrivet men det är rätt jobbigt faktiskt :P Men som sagt, jag skulle aldrig byta ut honom för alla pengar i världen <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.