Sådär! Tryck f5 för att se den nya designen :) Jag har länge velat ha en lite ljusare design, och bredare för den delen, och då tyckte jag det var alldeles förträffligt att Sanna gått och gjort världens finaste design. Jag är supernöjd men jag ska se om jag kan ändra bilderna i vissa inlägg för de kommer se så otroligt små ut i jämförelse med de bilder jag kommer lägga in nu när bloggen har en annan bredd på sig.

Jag tyckte om att få in en blandning av bilder i headern och jag gillade verkligen sminkningen jag gjorde förra veckan så den fick givetvis följa med. Sen tycker jag ju om mina smashboxpaletter och Saintbellas nagellack! Så fick ju naturligtvis fluffbollen vara med på ett hörn och de fina blommorna vi hade stående här för ett tag sen :)

Update: Jag kommer göra småjusteringar med arkiv, kategorier osv under kvällen så det kan se lite småkonstigt ut då och då. Min arkivsida är lite lång och jag ska försöka strukturera upp kategorierna litegrann.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.