Jag har själv aldrig testat Urban decay primer potion (UDPP) men varit väldigt nära flera gånger att beställa hem en. Jag använder ju allt som oftast min High teck lighter från Make up store men det jag upplever med den är att alla mina sminkningar blir skimriga – eftersom HTL är skimrig i grund och botten (duh typ).

Det Urban Decay fått kritik för gällande den mest hypade ögonskuggeprimern i världshistorien (minst) är den otroligt korkade utformningen av flaskan, vilket bidragit till att väldigt mycket produkt gått till spillo. Men Urban Decay verkar inte vara sena på att lyssna på sina konsumenter och har numera lanserat en UDPP i klämtub för att slippa allt mojs som vi hade med den tidigare upplagan.

Nu finns UDPP i klämtub att inhandla exempelvis här, och jag kommer förmodligen ta och inhandla en tub efter min födelsedag :) Jag har hört väldigt delade åsikter om den här produkten – å ena sidan är den guds gåva till mänskligheten och å andra sidan är den mer ett Meh, och inte mer. Vilket av dessa påståenden som stämmer lär bara plånboken och framtiden utvisa!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.