Igår var det trasiga ljusstakar, i förrgår var det mördade blommor. Idag är det en söndersliten anslagstavla. Plus sönderslitna papper och ett dödat kök. Dessutom lyckades han välta vattenskålen (en tung jäkla porslinsskål) och ha ut vatten på hela golvet för att Dot gick förbi bakom honom. Ja, man kan ju inte låta bli att förvånas varje dag man går upp ur sängen i alla fall. Yaaay, hurra för demoleringsmaskinen Albus!

Idag är det föreläsning på kartan, träning och bio. Pirates of the Carribbean On stranger tides 3D för att vara exakt. Jag vet inte vad jag tycker om en fjärde film för det kändes ju som att den förra egentligen var den slutliga, men jag kan se den bara för att Johnny Depp spelar Jack Sparrow. Det måste vara en av de bästa rollerna i världshistorien – plus att han är grymt snygg.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.