Jag vet att jag mest publicerar bilder på Albus och låter våra två andra katter vara ifred – lite har att göra med att Albus är en fruktansvärd linslus och att han aldrig kan hålla sig undan. De andra katterna, som fyller tio år båda två i år, är betydligt mycket lugnare och försynta än vad han är.

För ett par veckor sedan låg Dot på våra filtar – han har fullkomligen älskat dem enda sedan vi köpte hem dem från Ikea :P Jag virade i vilket fall som helst in honom i filtarna, vilket vanligtvis brukar resultera i att han springer därifrån, men den här gången låg han kvar och det gjorde han nästan hela dagen. Det tar jag som ett positivt tecken på att han gillar våra filtar, och soffan :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.