Till gårdagen i ära ville jag göra någonting mer än att bara lacka naglarna i en färg, så jag gav mig ut på youtube och spanade in fina tutorials för att göra något enkelt, men snyggt till mitt födelsedagsfirande. Det slutade med att jag langade upp mina nya dottingtools (ska visa upp) och ett svart, ett vitt och ett silvrigt nailartlack + en massa jäkla tejp. Sen satte jag igång och resultatet blev det här. Jag har ju aldrig sysslat med sådant här tidigare så lite skevt är det ju allt, men jag är rätt nöjd ändå :) Tutorialen hittar ni här.


Jag har använt mig av:

Nubar diamont base coat
Maybelline Black is black (700)
H&M Love at first sight (vitt)
Color club art club nail art lacquer Silver glitter
Seche Vite topcoat
Dottingtools
Tejp

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.