Jag och P har varit ute vid Åby skytteklubb idag. I tre timmar fick jag andas tystnad (bortsett från pangandet) och lite frid. Det var trist att åka därifrån men både jag och P behöver lunch så jag klarar träningen med Bella klockan fem. Jag har i alla fall lyckats plugga till tentan jag har på fredag och det känns bra, har dock 25 sidor kvar i boken jag måste gå igenom till i morgon eftersom jag ska låna ut den till Sofia ^^


Men jag njöt av att sitta ute i solen och lyssna på fåglar, pistoler och hundar. Det var varmt som tusan och jag har smörjt in mig själv från top till tå för att inte bränna sönder mig. Det här tycker jag om :) Nu blir det en kycklingsallad och mer plugg!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.