Inte världens bästa bilder idag är jag rädd, men det fanns verkligen inget bra ljus i lägenheten idag :( Jag kände för att göra mig lite tjusig på min födelsedag så jag kastade fram en av mina dyrgripar från MAC cosmetics, urban decay och make up store (som trillade in på ett hörn sådär :p) Dessutom ville jag testa mina nya penslar från Sigmamakeup som jag fick av min fina sambo!

Jag har i vilket fall använt :

MUS high teck lighter (fungerar verkligen inte på MAC och Urban decay, måste fixa annan bas)
MUS M/S Muffin som highlighter
MAC eyeshadow Humid
Urban decay eyeshadow Baked (från get baked -paletten)
MAC fluidline blacktrack
Loreal telescopic mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.