(försök se bort från bakgrunden, gammalt redigerad bild. Men Dubris är så fin så hon får vara med ändå)

 

Det har trillat in sms hela förmiddagen och twitter har varit fullproppat av fina födelsedagshälsningar. Dagen har börjat otroligt bra med fina födelsedagspresenter, kram och prat från Sofia och samtal med mamma. Jag känner mig inte äldre och klokare direkt men det har jag för mig om att man aldrig känner sig, hur gammal man än blir. Dagen ska tillbringas i skolan och jag ska åka om ett par timmar – innan dess ska jag hinna plugga till tentan! Ikväll är jag ledig från träningen och sambo och jag ska äta tacos och cheesecake, smarrigt värre! Fullt upp när man är 22, ingen rast och ingen ro.

Tack allesammans för era fina hälsningar!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.