Jag hade ju tre timmar i himmelriket igår, eller hur? I går kväll såg jag ut såhär när jag kom hem från spinningen. Inte lika himmelskt måste jag säga. På något sätt måste jag lyckats att inte smörja in mig på axeln (vilket jag trodde att jag gjorde) och resultatet är inte speciellt fint. Jag har en tröjrand på ryggen och den övre delen av min tatuering är bränd.Jag som är så ljus i hyn dränker mig i solskyddsfaktor
– men tydligen inte tillräckligt väl. När man är så ljus som jag är det sjukt viktigt att smeta in och smeta in annars finns det risk för både det ena och det andra. Nä, vikten av ett bra solskydd är ingenting vi ska vifta bort med handen. Hur kul är det att se ut såhär på en skala från ett till tio? Jag är riktigt knallröd, som en kokt kräfta. Det får bli en täckande tröja och tre hinkar aftersunlotion!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.