Det var ju faktiskt menat att den här tävlingen skulle komma upp redan igår i anslutning till min egen födelsedag, men det fick bli idag istället då vi hälsade på en nyopererad svärfar – vilket jag anser vara ett giltigt skäl för uppskjutandet ;)

I vilket fall som helst har jag fått möjligheten och den stora äran att lotta ut en himla fin goodiebag till någon av er! Jag kan nästan slå vad om att det finns någonting i den för alla – den är proppfylld med allt från nagellack, läppstift, hudlotion och ansiktsmasker. Det handlar om produkter från exempelvis Gahns, ACO, Isadora, Depend och Pierre Renée. Förtydligande: Bagen innehåller ingenting från Makeupstore – påsen är tyvärr bara en fin påse och inte något annat.

Jag vill att du berättar för mig hur du skulle överraska din kompis på dennes födelsedag. Vilket är ditt knep för att få din vän att känna sig speciell? Skriv ditt tävlingsbidrag som en kommentar till detta inlägg. Kommentarer som inte har med tävlingen att göra kommer inte godkännas. Glöm inte att skriva med er emailadress så att jag kan maila er om ni vinner!

Tävlingen avslutas på fredag (27/5) 23.59

Tävlingen är endast öppen för deltagare i Sverige.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.