Tror ni att jag blev holabandolaglad när jag fick nagellack av fina mamma och pappa eller vadå? Hela shrekkollektionen plus tre nagellack till (tas i separat inlägg). Jag suktade som tusan över shrekkollektionen förra året men det blev aldrig något köp av någon anledning, men det passade ju rätt bra eftersom jag fick dem i present i stället :)

Who the shrek are you? Underbart Shrekgrön!

Fiercely fiona Fulgul?

Ogre-the-top Blue (inte riktigt säker på färgåtergivningen här :/)

What’s with the cattitude? (tänk den liite mer pastellig och sedan är det en fullträff)

Funky Dunkey (lite mörkare i tonen)

Rumple’s Wiggin’

 

Jag blir ju så otroligt glad bara över att se namnen på de olika lacken! Jag tycker att det är en jättefin kollektion och jag ska ordna med swatches och inom en snar framtid kommer jag lacka om naglarna till någon av de här färgerna. Det lutar för tillfället mot det shrekgröna lacket, det är så fulsnyggt ^^


You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.