God morgon! Grupparbete står på dagens schema och jag hoppas att vi kan bli färdiga rätt snart med det – fast att vi inte börjar förrän idag. Det ska inte vara speciellt stort så jag tror att vi fixar det rätt snabbt. Men ibland kan man ju missbedömma saker och det är ju dumt om det inte blir så, men skitsamma :P Jag kommer vara borta hela dagen och ikväll tränar jag (var och tränade med Bella igår men idag blir det själv) och så ska jag försöka ge mig på mitt kapitel så det är fullt ös hela tiden. Den 10: juni slutar jag skolan för den här terminen och det ska bli så grymt skönt!

Såhär såg det ut en fin sommardag på min gymnasieskola för 3-4 år sedan. Jag saknar hästarna något otroligt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.