Jag slår vad om att en del av er hajar till ordentligt och frågar om jag blivit totalt galen. En grön mascara, verkligen? Ja säger jag. Verkligen. MAC flighty zoom lash Mascara (bara namnet ger ju bra vibbar!) släpptes i samband med kollektionen Flighty som kom upp nu i dagarna. Mascaran ska ge volym och, vad kicks informerar, böja fransarna direkt. Det låter väl hur fancy som helst?

Först fick färgad mascara mig att tänka på min gamla svenskalärare – och det var inte i positiva ordalag direkt. När jag var inne på PUB-huset i Sthlm kunde jag inte låta bli att testa Green is green och en trevlig tjej där hjälpte till med appliceringen och gav mig väldans massa smicker för mina långa ögonfransar, det gillas!

Därför blev jag positivt överraskad när jag såg mig själv i spegeln när jag fått Green is green på mig. inte toktigt alls! Med en svart eyeliner är det riktigt fräckt och man får inte alls den där känslan i magen som jag fick när folk använde knallblå mascara förr i tiden.

165 kronor kostar MAC flighty zoom lash mascara och kommer användas flitigt av mig i sommar! Den kan bland annat inhandlas på kicks hemsida där även färgerna Blue charge (blå) och Plum Reserve (lila) finns att tillgå. Den lila är dessutom väldigt värt att titta på, den är grym.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.