Idag när jag var på stan med kära kusin var vi inne på Apoteket för att Tinispinis skulle ha ett par grejer ur sortimentet. Själv fastnade jag ju naturligtvis vid NUXE;s produkter – speciellt guldoljan och deras fina NUXE multi-purpose care nutri-protecting lip care SPF (nej inte alls långt namn!) i färgen Legendaire pink. Läppglanset är förmodligen någonting jag ska spana in ytterligare, men inte just nu när plånboken skriker :P


De stora flaskorna med guldoljan fanns dessvärre inte på hyllan då de tagit slut men de hade en liten provflaska som jag testade. Den ger av sig ett subtilt fint skimmer och jag tror att det är en produkt jag skulle tycka om rätt mycket om jag var solbränd och tjusig. Den gick in snabbt i huden och kladdade inte, vilket också är en av de egenskaper NUXE själva garanterar.

Problemet med mig är att jag aldrig är solbränd och tjusig och jag visar allt som oftast inte speciellt mycket hud alls när jag är ute och går. Det är en noja jag har – och därför känns en sådan här olja rätt onödig. Jag har tittat in både body shops variant, och det ”guldvatten” Yves rocher gett ut, men jag har inte kommit mig för att köpa något just för att jag inte riktigt är den som varken har solbränd hud eller visar den.

Jag tänkte bara passa på och säga att apoteket har ett rätt trevligt erbjudande – köp en NUXEprodukt och få en 10 ml flaska av deras guldolja på köpet. Jag kände själv att plånboken inte tillät det men det kanske finns någon annan som vill testa på den :) Nuxe Huile prodigieuse Or som oljan annars heter finns, förutom på apoteket, även på bla eleven.se där den kostar 395 respektive 495 kronor.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.