Tina måste ha läst mina tankar när jag fick mina födelsedagspresenter igår. Jag satt tidigare i veckan och funderade på om jag skulle ta och köpa pore stripes för att testa – jag har aldrig gjort det förut och vill se om det verkligen fungerar! Kusin har i vilket fall som helst varit utomlands (om hon köpte dessa där också vet jag inte, men produkterna finns i sverige också) och köpt produkter från Formula 10.0.6 åt mig. Tack kusin!

So totally clean ska vara en bra rengöring för huden som ska ta bort all smuts och orenheter för att huden verkligen ska bli ren ordentligt. Down to the pore är helt enkelt porplåster som ska lämna en strålande len näsa!

Jag återkommer om dessa produkter senare när jag testat dem :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.