Idag bjuder jag bara på en bild vad gäller det här ursköna lacket. Varför? Jo – jag slog av min långfingernagel häromdagen och ville inte klippa ner naglarna innan jag visade er lacket eftersom jag hade det på mig när jag slog av den. Jag vill bespara er lidandet ;) Nä men jag ska, när jag tar bort Ogre-the-top-blue klippa ner alla naglarna. Det är ändå dags för det – jobbet tar vid mer och mer och jag slår alltid av naglarna och får fruktansvärt ont…

Men nog om det! Ogre-the-top-blue kommer från, kanske väntat, den shrekkollektion OPI släppte i samband med den fjärde shrekfilmen förra året. Det är ett underbar krämlack och flyter på som en dröm. Här har jag använt två lager toppat med ett lager Seche vite och det finns ingenting att klaga på gällande det här lacket. Jag är supernöjd! :D

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.