När The body shop släppte sin kollektion Honey Bronze blev jag störtkär på en gång, men intalade mig själv att det var dags att hålla i plånboken. Jag blir, som tidigare nämnt, aldrig sådär snyggt solbränd som alla andra tycks bli utan förblir likblek året runt. Därför stod jag och velade gällande bronzingoljan och bronzingpudren och insåg att jag aldrig skulle få tillräckligt mycket färg för att bli snygg i dem – och valde att köpa Lip Nectar i färgen Honey Bunch i stället. Och vilket köp sen! Jag har fått dille på orange/korall nu i sommar och det här läppglanset lever verkligen upp till mina förväntningar.


Bild tagen i normalt dagsljus

Bilder tagna i direkt solljus

 

Om Honey Bunch appliceras för tjockt blir resultatet inte speciellt vackert men om man tar ett tunt lager får läpparna en härlig färg och ett fint skimmer utan att bli för mycket. Honey Bunch kostar 135 kronor, där 20 kronor går till ”Sveriges biodlares riksförbund med syfte att öka bisamhällena i sverige” – urdrag från The body shops hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.