OPI:S höst och vinterkollektion Touring America fall/winter 2011 är framtagen för att fira OPI:s 30årsfirande och är en härlig blandning av knalligt korall och murrigaste lila – en inspiration de fått från olika Amerikanska städer. Alltsom allt förmedlar OPI känslan av en härlig roadtrip genom hela, enorma, USA.

Kollektionen består av hela tolv lack – en enorm samling fina lack många kommer, enligt egen uppfattning, vilja ha i sin samling. 4 av lacken har ett ljuvligt microshimmer i sig och resterande åtta är härliga krämlack. Mina favoriter än så länge är Are we there yet?, I eat mainly lobster & Road house blues.

Are we there yet? I eat mainely Lobster, My adress is Hollywood, color to diner for, Suzi takes the weel, French Quarter for your thought

Uh-oh roll down the window, A-taupe the space needle, Get in the expresso Lane, I brake for manicures, Honk if you love Opi, Road House Blues


Are we there yet?

I eat mainely Lobster

My adress is Hollywood

Color to diner for

Suzi takes the weel

French Quarter for your thoughts

Uh-oh roll down the window

A-taupe the space needle

Get in the expresso Lane

I brake for manicures


Honk if you love Opi

Road House Blues

You May Also Like

Lämna en kommentar