Ikväll åker sambo och jag hem till skogen – i morgon slutar min lilla, lillasyster nian. Jag minns när hon började skolan, när hon var lycklig sådär som barn är och jag minns hur hon jävlades med både den ena och den andra. Jag har länge tyckt att Ellinor varit världens jävelunge, men innerst inne har jag ju alltid älskat henne mer än annat. Idag är hon en av de klokaste små människor jag känner och det finns så mycket känsla och kreativitet inuti henne som inte får tillräckligt mycket plats för både det ena och det andra.

 

Jag hoppas så innerligt att gymnasiet kommer öppna upp möjligheter och att du ska bli kvitt det tråkiga. Det hoppas jag verkligen, för du vet, jag älskar dig. Oavsett hur mycket vi har skrikit på varandra genom åren.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.