Åh vad den här recensionen har dröjt! Jag köpte min facemist förra året, i september om jag inte minns fel och jag har liksom bara glömt bort att skriva vad jag tycker om den. Kanske för att jag då inte riktigt hade samma behov som jag har idag av att använda den, men ändå. Nu till saken!


Make up store skriver så här på sin hemsida; En återfuktande ansiktspray med vårdande egenskaper. Spraya över ansiktet när du behöver extra fukt. Kan även användas för att fixera din makeup.

Face mist luktar fräscht, somrigt med en touch av, vad jag fått för mig om, melon. Vad gäller förmågan att fixera makeup har jag faktiskt inte riktigt brytt mig om att använda den till – det har snarare varit ett sådant där plus i kanten som jag mest blivit glad för att det har hjälpt. Det jag, i alla fall nu, uppskattar med Make up stores Face mist är den otroligt sköna svalkande känslan när huden känns som att den skulle brinna upp, bokstavligen. Jag blir väldigt lätt varm och har svårt att snabbt gå ner i temperatur.

Därför har face mist varit en väldigt trevlig produkt som hjälpt mig när kroppen inte haft tid på sig att svalna och jag har haft alldeles för mycket att göra. Jag har den ofta stående på mitt skrivbord, i skrivande stund är den inte här, konstigt nog, men den gillas otroligt mycket.

Det jag kan kännas lite saftigt är att ge 195 kronor för 180 ml – jag använder ju upp en halv flaska hur snabbt som helst. Annars tycker jag att det är en väldigt trevlig produkt som svalkar och doftar fräscht.

Den får 3,0 av 5 eftersom jag inte märkt av att den fixerar min makeup mer än andra produkter gör, och därför tycker jag inte att den gör tillräckligt mycket för att förtjäna en fyra, men den svalkande egenskapen är verkligen att uppskatta. Blev någon klok på det där? :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.