Förra veckan när jag, sambo, Therese och Emy var nere en stund på stan gick vi in på Åhlens och där, av en slump, hittade jag en låda fullt av fina saker från Isadora! Glad som jag blev hittade jag en ögonskuggeduo jag har letat mig galen efter i flera år men inte hittat, men där låg den och skrek typ ”köp mig!” (hm, obsession? :P) och det bästa av allt var att den bara kostade 29 kronor, som hittat!

Två andra paletter fick följa med hem och allt som allt kostade kalaset 107 kronor vilket inte ens är fulla summan för en av paletterna med tre skuggor i. Jag kommer swatcha dem när jag inte är på jobbet och de kommer bli använda något fasligt i sommar ;)

Triple eyeshadow 89 Funky Roses

Triple eyeshadow 07 frosty Mauve

Light & shade eye shadow 39 Lime & Turquoise (hjärta på den här alltså!)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.