#51 #56 #52


Som jag har längtat efter de här underbaringarna! Jag fick min Nailmailleverans igår och idag har jag haft möjlighet att titta lite snabbt på flaskorna – swatches och testning ska ske inom kort :) I det här fallet är det inte bara lacken i sig som är to die for utan även flaskorna skapar habegär – de ser ut som fina korsetter och är sådär äckelsöta. Jag har länge nog haft flakelackscravings och jag hoppas att det begäret kan släckas åtminstone ett tag framöver.

Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen idag men jag har träffat vänner och försökt se om jag överlever min grymt jobbiga hosta som gör mig svimfärdig. Uh. Hoppas ni har det fint i sommarvädret!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.