Om tjugotvå dagar åker jag och sambo på vår efterlängtade minisemester. Vi har aldrig varit utomlands tillsammans och jag är, av vissa anledningar, inte alls speciellt sugen på att ligga på en strand med bikini. Nä, då är London betydligt bättre! :)

Jag har redan en del planer på saker som ska införskaffas – efter en blick på Mac semi-precious mineralize eyeshadows har jag redan hittat två skuggor jag bara måste ha (Dark Indulgence och Blue Sheen) – och förmodligen kommer de inköpas utan större ågren. Jag har planer på duschcremer och andra ögonskuggor, nagellack och kläder. Hah, sambo kommer ha ont i fötterna och jag likväl, men jag ser verkligen fram emot det här.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.