Igår mådde jag sådär mindre bra när mamma och pappa var här. Jag fick hostmedicin av mamma (inte sådan där skrutt från apoteket utan the real deal som verkligen fungerar) och jag kände mig sådär allmänt dödsjuk när vi vandrade omkring i solgasset. Jag, sambo, syrran, kusin, mamma och pappa var på dinousarium här i stan och när vi var färdig fanns där en liten souvernirshop. Jag förälskade mig i triceratopsen men kände att nja, jag är ju ändå 22. Men den var ändå rätt söt och syrran ville ha den med (lite bättre där, 16 host). Kanske hörde det till sjukan, klen, mammasjuk, vem vet? :P

Efter att ha tittat färdigt på allting räcker mamma fram en påse till mig, och pappa ger en påse till Syrran.
Jo, vad har inte världens goaste föräldrar gjort? Köpt det där jäkla kramdjuret jag innerst inne ville ha rätt så mycket :P Hon i butiken bara skrattade när hon såg vem mamma och pappa gav kramdjuren till, hon tyckte nog att det var rätt kul ändå. Så nu sitter han i min säng, min triceratops!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.