Alltså förstår ni vilken underbar tur jag hade idag när jag gick in på Kicks? Egentligen skulle jag inte alls in där, men så kom jag på att mamma hade bett mig att köpa ett nagellack till henne ur Isadoras sommarkollektion. Av någon anledning kikade jag ner i deras realådor, och vad fanns inte där? Jo, nagellacket Sheer Amethyst jag har försökt få tag på i evigheters evigheter, nagellacket som förbryllat mig och andra. Jag har mailat Isadora som sagt att det ska finnas i sortimentet, andra har mailat Isadora och fått svar att det inte alls ska finnas i sortimentet. Det går inte ens att se när nagellacket släppts eller vilken kollektion det tillhört och det som förbryllar oss är att folk inte känner till att Isadora släppt ett nagellack med holoeffekt!

Men nu har jag det, och jag betalade löjliga 34 spänn för det. Nu lägger jag in en bild som egentligen inte är uttänkt eller snyggt fotat alls, men ni måste verkligen se vad jag är så löjligt glad över :D

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.