Efter Lush veganese stod Wellas balsam ur deras Professional Brilliance serie på tur. Jag hade hört mycket gott om Brilliance tidigare och jag hade en del förväntningar när jag började använda det här balsamet.

De förväntningarna grusades rätt så snart, tyvärr. Det gör vad ett balsam ska göra, men mer än så är det inte. Det jag är mest frustrerad över är hur odryg den här produkten är! Jag klickar ut vad jag anser är en bra mängd för mitt hår och fördelar ut det som jag brukar göra i håret – problemet är att det inte räcker. Jag får upprepa samma procedur åtminstone två gånger innan jag får tillräckligt mycket balsam i håret och den mängden anser jag vara alldeles för mycket för en enda tvätt.

För det priset (lyko.se tar 136 kronor så jag förmodar att jag betalade mer) tycker jag mest att jag kastar mina pengar i sjön. Jag kan köpa billigare balsam än det här som gör mer för mitt hår med mindre produkt. Nä, jag är faktiskt riktigt besviken över det här balsamet och jag kommer inte köpa det igen. Jag vill bara bli av med resterande produkt i min tub så jag kan börja testa ett annat.

Wella professionals brilliance conditioner får 2/5 av mig. Ett riktigt bottennapp.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.