Som jag har letat efter det här lacket! Jag har mailat bloggare runt om i landet och letat som en tok och så dyker det bara upp på kicks sådär. Fy skäms! Men i alla fall, det var värt väntan! Ni kan ju förbise de hemska psnagelbanden och bara smådö lite när ni ser lacket ;D

Såhär ser det ut i dagsljus, inte speciellt Wohoigt. Fint, absolut, men inte så mycket mer.

Men så här ser det ut i solen


Heelt underbart. Verkligen. Väldigt trevligt att lacka med, flyter ut som en dröm. Skulle räcka med ett lager men jag kör två för att vara på den säkra sidan. Jag har använt underlack, två lager plus ett lager Seche vite och som ni ser tycker jag inte att Holoeffekten dämpats. Helt otroligt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.