Efter träningen i torsdags ringde det på mobilen och fina Bella bad mig att möta upp henne utanför tbs. Jag, svettig och mindre luktagottande än hon kände mig lite akward men jag följde ändå med in på hårvårdsbaren (där servicemind tydligen inte är uppfunnet) och spanade runt bland alla hårfärger. När Bella äntligen fick ”hjälp” smet jag bort mot schampohyllorna och fann att Bed Head Tigi Superstar schampoo och conditioner var nedsatt till 99 kr styck -schampot skulle kostat mig 189 kronor och balsamet 212 kronor eller liknande tidigare.

Jag har hört mycket bra om de här produkterna sedan tidigareoch jag hoppas verkligen att jag kan säga detsamma om dem när jag testat dem ett tag :P Efter floppen med Wella professionals brilliance conditioner är väl egentligen alla andra balsam att välkomna, men vi kan hoppas på att Bed Head håller vad de lovar och att jag får hår som en superstar ;)

Recensioner kommer dyka upp senare när jag tagit slut på balsamet från Wella. Är fortfarande liite studentsnål för att slänga ett balsam trots dess kasshet.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.