Idag har jag roat mig med att gå ut och gå i 75 minuter, vikt tvätt, målat naglarna och målat om nageln på bilden fyra ggr, ätit, läst ut Shutter Island (Patient 67) och tagit mig en kall dusch och försökt få ner vårt nätfönster när det spöregnade. Fullsatt dag med andra ord, och nu sitter jag och spanar på klockan en gång i minuten eller så, för nu är det dags att dra till jobbet.

Förövrigt hade jag tänkt visa upp OPI Rumple’s wiggin’ antingen när jag kommer hem ikväll efter jobbet eller i morgon bitti. Sambo ska förövrigt hämta mig från jobbet idag för jag kan inte gå en milimeter med mina fötter. Har lyckats få blåsor lika stora som lilltårna på just lilltårna. en på hälen på ena foten och en annan på trampdynan på andra. I morgon ska jag, trots tom peng pung, köpa gåskor, för så här kan jag inte ha det.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.