Gaah! Svårfotat lack, det vill verkligen inte bli fångat på bild. Det är i själva verket inte så blått som det ser ut här på bilden utan mer ja, lila. Det är ett fint lavendelfärgat krämlack som, tråkigt nog är rätt jobbigt att lacka med. Eller ja, jag har stött på värre, men jag målade om en nagel fyra gånger för att få den att se vettig och ut och inte ens då gör den det… Men nog om det. Första lagret var inte alls så täckande som jag trodde – det krävdes tre lager för att det skulle bli någolunda jämnt och bra.

Jag förstår inte riktigt varför mina bilder på lila lack blir såhär dova
, de tappar färg och ser inte alls så bra ut som de gör i verkligheten. Uh. Nu ska jag smörja in mina stackars nagelband som inte alls klarar av mitt jobb!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.