Jag har klippt mig idag och jag är inte riktigt nöjd, fast jag är nöjd, men ändå inte liksom. Tjejen som klippte mig var jättesöt och trevlig och väldigt noga när hon klippte mig men nu i efterhand ser jag, som alltid, massa fel. Nu är bilderna väldigt överexponerade men ta bilder med Photobooth i ett mörkt rum så ja, med lampa blir det inte bättre än såhär.


Om man tittar på nedre bilden ser luggen så fruktansvärt ojämn ut.
Problemet är att luggen inte alls är ojämn om jag trycker ner den – jag har nämligen en virvel som ligger och trycker där i närheten så håret dras upp på vissa ställen och det skapar ojämnhet fast att där inte finns någon.

Och sedan längden, åh jag har inget hår kvar! Jag visste att det var slitet men inte så slitet. Jag kan inte annat än att hålla med frisören om att håret känns så mycket friskare nu, utan hemska toppar etc, men jag saknar mitt fina långa rufs och min lite längre lugg. Jaaa, varför klippte jag mig då? Jo, för det såg ju faktiskt ut som en risbuske :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.