Åh, jag sitter och väntar på att posten ska komma! För två veckor sen beställde jag China Glaze Island Escape för att fira en kul grej och nu hoppas jag bara på att de ska komma hem innan vi åker till London. Jag hjälpte mamma att köpa samma lack för någon månad sedan och jag har varit så avundsjuk på henne sen hon fick hem sitt paket så jag kunde inte låta bli. Suck!

Planerna för dagen är att växla pengar och träffa Emy om hennes migrän vill släppa.
Jag ska försöka fixa inlägg så här inte står tomt när vi är borta, men jag funderar vad jag ska fylla bloggen med. Jag har massor med saker i mina lådor och allt är inte visat här men det känns inte som att det skulle vara så spännande? Vi får väl se vad jag kan hitta på, ska måla om naglarna idag efter en fullkomligt misslyckad manikyr, så vi får se vad jag hittar på för något!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.