Alltså har ni sett ett snyggare läppglans eller? Rött och guld, woho! Jag vet faktiskt inte riktigt varför det här glosset har stått orört så länge (kanske för att jag har alldeles för mycket öppna gloss som aldrig tar slut?) men i veckan tog jag fram Make up stores Lipgloss Pot i nyansen Rio. Det köptes in på en klubbkväll för många månader sen och jag föll som en fura när jag använde det första gången. Det blir inte så rött som det ser ut att vara men läpparna får en fin färg och jag som är lite mesig för mycket färg på läpparna tycker att det här är aldeles otroligt bra.

Jag är lite skeptisk till läppglans i burk eftersom jag inte vill pilla i dem för att riskera bakteriehärd utan dess like, men det problemet avlägsnas rätt snart när man inhandlar en läppensel. Jag ska se om jag kan få upp swatches inom kort, men det får bli efter London. hah, allt efter London! :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.