Jag börjar inte jobba förrän sent idag (16.00-21.30) och har passat på att gå ut och gå i hurtiga (host) 70 minuter (hade blivit längre om jag inte visste hur mycket jag har att göra) och färgat håret. Eller ja, här hemma är det ju faktiskt sambo som står för hårfärgandet. Det har han gjort i flera år och jag har aldrig blivit missnöjd. Bra där! Jag har sagt att han kan söka jobb som hårfärgare om han blir arbetslös någon gång men det hoppas vi väl aldrig att det ska behövas :)

Jag har fortfarande inte packat eftersom vi inte har tvättstugan förrän i morgon (PANIIIIK!) och har ja, smått panik. Jag är otroligt flygrädd, jag vet inte om jag nämnt det, och får därmed världens resfeber som resulterar i sömnlösa nätter och verklig packpanik. Jag mår rent utav dåligt när jag ska försöka packa ner mina saker i väskan för jag är så rädd att glömma någonting.

Den stora frågan nu är vad jag ska ta med mig för smink
, kommer jag ens orka med ögonskugga när vi är ute och går hela långa dagar? Uh. Jag borde anställa någon att packa mina saker så jag inte blir så nervös.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.