Jag fick en otroligt fin palett av min lillasyster när jag fyllde år. Den är från Nyx och heter Nude on Nude Palette, och är, av utseendet att döma, en produkt som ska likna Urban Decays Naked palette. Jag har använt paletten tidigare men inte visat någonting i bloggen för att jag inte riktigt blivit nöjd med resultatet, men igår, när jag skulle testa min nya Shadow insurance eyeshadow primer från Too Faced åkte Nude on Nude paletten fram eftersom jag skulle tillbringa kvällen på jobbet. Och vilken primer sedan! Hållbarheten ska jag diskutera senare för det här inlägget är tidsinställt eftersom jag jobbar idag, men första intrycket var verkligen bra.  Jag har alltid haft svårt att blenda skuggorna med min High teck lighter, men med Shadow insurance ser jag ljuset i slutet av tunneln.

Men, nog om det, här kommer Eotd;n för dagen.

Jag har använt;

Too Faced Shadow Insurance
Nyx Nude on nude Palette ; 3 matta skuggor. Brun, beige, offwhite(?).
MAC fluidline blacktrack
Loreal Lash architect 4D mascara

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.