Jag fyndade hem Too Faced eye Shadow insurance policy för galna 99 kronor från Pashion förra veckan och i måndags damp paketet ner i brevlådan, i tid för London och allting. Jag har inte swatchat skuggorna än (eller har jag? , det här med tidsinställda inlägg alltså!) men de ser väldigt fina ut i sin palett och om jag är nyfiken på hur Too faced;s shadow insurance ska fungera för mig!

Jag tycker att Too Faced har lyckats blanda färgerna bra i den här paletten – det går både att göra mörkare skuggningar och ljusare om det nu faller en i smaken. Jag har inte riktigt (måndags) bestämt mig för om denna får följa med på resan eller ej, men det har gått i tankarna eftersom skuggorna skiljer sig så pass bra – Skinny Dip och Lucky Charms ser ut att vara ursnygga till en pubrunda och glamazon och boytoy ser exempelvis ut att kunna göra sig snygga tillsammans i en lite lättare sminkning.


Än så länge tumme upp för mitt reafynd!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.