Då försöker vi en gång till då. Inlägget jag skrev försvann, typiskt nog. Men nog om det. Jo, det jag började med att skriva i inlägget jag redan skrivit var att jag nästan tycker det är synd att kalla det här en notd; för jag tycker det är lite för futtigt med en enda bild. Men jag har tagit bilder och slitit mitt hår för att få det här lacket på bild, men det har inte fungerat alls. Så jag ger mig, här får ni EN bild på Color Club Ultra-astral. Inget mer. Suck.

Jag fick hem lacket innan Londonresan efter att ha hört lovord om det från Saintbella. På hennes naglar tyckte jag det såg jättefint ut men på mina känner jag bara Määäh. Första lagret blev ojämnt och inte alls så täckande som jag hoppats och nummer två blev alldeles för tjockt istället.  Jag har, just nu, bara ett lager Seche vite men kommer förmodligen lägga på ett till då jag fortfarande kan känna av glitterkornen på ytan.

Ultra-astral är ett ljuvligt knalligt rosa lack med underbart hologlitter
. Glittret kommer inte riktigt fram på nageln som det gör i flaskan, men det är fint ändå. Om det är bland mina topp tre vet jag inte, just nu är jag mest putt över att jag inte fick till några bra bilder :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.