Visst ser det helt ljuvligt ut? Jag hade ju en anledning till att ”få” köpa dessa – den tar jag inte här på bloggen dock. Lite hemligheter kan man väl få ha tycker jag. I vilket fall som helst snackar vi China Glaze Island escape plus tre lack till. Jag älskar att kunna handla nagellack för bråkdelen av det man skulle behöva köpa dem för i Sverige. Men men, nu jobbar vi snabbt här eftersom jag ska till jobbet om fem minuter! :)

Här har vi då ljuvliga China Glaze Island escape, fruktiga, fräsha och tropiska färger som kommer vara helt underbara resterande sommarmånad. Från höger till vänster; Senorita Bonita,108 Degrees, Blue Iguana, Cha cha cha, papaya punch och electric Pineapple.

 

Resterande tre är urcoola Sun Whorshiper från Poolside-kollektionen, Atlantis från China Glaze;s glitterlackskollektion och grymma Color Club Ultra astral som jag visade för er igår.

 
Senorita bonita

108 Degrees

 

 

Blue Iguana

 

Cha cha cha

 

 

Papaya Punch

 

electric pineapple

 

Sun Worshiper

 

 

Atlantis

 

 

Ultra Astral

 

 

Någonting ni blir upp över öronen över? Jag kommer Swatcha dem så fort jag hinner. Nu måste jag dock springa till jobbet! Ha en fin dag :)


 


 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.