Batiste Dryschampoo, Victoria secret bodymist Wild scarlet, L.A color baked eyeshadowpalette, Sleek Acid eyeshadow Palette, Benefit Sugarbomb, American apparell Poppy, neon red, neon coral, The body Shop lip roll-on, MAC mineralize Skinfinish Rose Quarts, MAC mineralize eyeshadow dark indulgence, MAC lipstick crosswires, MAC eyeshadow Lucky Green, OPI Turquoise Shatter, The body Shop love gloss tropical pink, Loreal glam shime 6h fresh tangerine

Original source Mint and tea tree & Lime, I Love… Strawberries & milkshake

Jag handlade liite mer grejer, men det är sådant som jag ska ge bort i födelsedagspresent etc, så det fick inte följa med här. Jag gjorde en riktig räd bland Londons affärer och är totalnöjd med allt jag fått med mig hem. Jag har ju handlat andra grejer också (vi var ju på primark för guds skull! :P) och det kommer i ett separat inlägg det med. Jag lovar naturligtvis att visa allting en och en så att ni får en riktigt bra titt på det :) Nu ska jag dock njuta av det som är kvar av min lediga dag, för i helgen jobbar jag ju igen. Phew.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.