Jag är egentligen inte den som går speciellt mycket i klänning. Jag vet inte riktigt varför, för jag tycker att klänningar är någonting av de finaste klädesplagg vi kan ha på oss. Jag hade gärna levt på den tiden Stolthet och fördom utspelade sig bara för att kunna gå i de kläder de hade, men jag hade nog inte stått ut med annan levnadsstandard och sättet de såg på kvinnor, men ändå.

Vi gick in på Dorothy Perkins och jag hade egentligen bara tänkt testa en grön tröja (som på såg ut att ha vingtyg under armarna) men hittade den här klänningen när jag gick på undervåningen och spanade. Jag tog med den till omklädningsrummet och plötsligt vips och happ låg den i en påse och jag var 20,80 (20 % rabatt, woho) fattigare. Men en klänning rikare. Nu ska vi bara få tillfälle att använda den också! :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.