Vi bodde på Bayswater In, nära Queensway när vi var i London. I vår standard räknat var väl inte hotellet det bästa, men i engelska mått tror jag det var helt okej. Det var helt okej, men sambo var aningen besviken på frukosten ( bröd, sylt, flingor och kaffe) men vi har inga andra klagomål.

Hotellet låg på bra avstånd från inner city, två eller tre tunnelbanestationer bort från Marble Arch. Queensway var belamrat med matställen och olika affärer, så när vi väl kommit hem från våra fälttåg hade vi mycket att göra och behövde inte känna oss stillasittande på hotellet. Ser ni väskan som ligger utanför telefonhyttarna förresten? Jag var skitnervig över att den låg där så ensam och bortglömd. Idag vet man ju inte vad som kan gömma sig i sådana där. Det var exempelvis någon som lämnat en väska på tunnelbanan så polisen fick komma och hämta upp den. Uh!

Vi är rakt igenom nöjda med hotell
et – vi tillbringade ändå inte speciellt mycket tid där och det är väl så det ska vara, egentligen. I alla fall när man åkte som vi gjorde! Sambo gillade att det fanns pubar överallt och jag tror att vi testade alla utan en. Hah, jag drack många pepsi Max kan jag säga, för cola light hade de ju inte :O

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.