Både hos Lipglossbitch och Bjooti har det figurerat promobilder på The body Shops nya produkt Lip roll-on. Jag hade ingen aning om att det ens skulle komma en sådan produkt innan jag var inne på The body Shop på Oxford Street och haffade en i kassan när jag egentligen bara skulle köpt mitt Love-gloss.

På Body Shops brittiska hemsida går det att läsa ”Made from 100% natural ingredients, this roll-on liquid lip balm leaves lips feeling soft and totally kissable. It has a zesty citrus flavour.” I stort sett är det den information jag har om den här produkten än så länge, men jag lovar att återkomma när jag vet mer. Tjejen i butiken förklarade ungefär samma sak till mig när jag frågade, men jag tror inte hon visste så mycket mer än så heller.

Min sambo valde Orange åt mig – jag hade lite småpanik då vi redan stod i kön och började lukta på dem där, så det kan tänkas att det finns någon som luktar ännu bättre, men Orange var den som föll på min tunga när jag stod där, lätt panikslagen :P

Jag betalade 3 Pund för Lip roll-on;en men jag tror det var ett öppningserbjudande. Jag är osäker på vad den kommer kosta i Sverige.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.