Förra året handlade jag också nagellack på American Apparel men höll mig då till den grönblå skalan. I år gick jag fullt ut på motsvarande sett – rött, orange och korallrosamedenhintavorange(?) i min samling. Jag föll som en fura när jag såg neonlacken på disken och ångrar så här i efterhand att jag inte köpte med mig det blå, gula och gröna lacket också. Om det är någon som kan handla American Apparel skulle jag gärna uppskatta langning!

Jag betalade 17 £ för tre nagellack vilket, när vi var där, motsvarade kanske 180 svenska kronor. Det tycker jag inte är speciellt mycket med tanke på att vi tar 150 spänn betalt för ett OPIlack här!

Naturligtvis kunde jag inte hålla mig borta länge från de här ljuvliga sakerna, så en notd dyker upp redan i morgon. Fina Emelie som driver bloggen Pssion bad om att få se dem och jag hoppas att jag kan uppfylla hennes önskan tillräckligt ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.