Det blev ju en del produkter från MAC trots allt, men det hade jag väl nog redan räknat med. Jag hade egentligen tänkt köpa blue Sheen också, men jag valde att inte köpa den när jag väl swatchade den i butik. Jag har tänkt att swatcha allt här på bloggen sinom tid, men just nu jobbar jag så fruktansvärt mycket och långa pass att jag knappt hinner leva vid sidan av jobbet.

Som ni ser är bilden tagen med blixt och jag hatar att behöva göra det. Jag tog mängder med foton på produkterna och sen när jag la in dem på bloggen visade sig att alla var suddiga och oskarpa och det finns inte en chans att jag kan visa det i bloggen för er. Jag hatar det här gråmulna vädret, vart tog solen vägen? Suck.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.