Det här lacket var en svår nöt att knäcka. I Flaskan ser det väldigt neonrosa-aktigt ut ibland, och ibland fick jag för mig om att jag hade fått dubletter av Neon Coral. Ibland ser det väldigt orange ut, ibland får det inslag av rött och ibland ser det bara väldigt rosa ut. Ibland lite koralligt, trots sitt namn Neon Red.

Jag tycker att det är gudasnyggt, det gör jag, men gud vad svårt det var att färgbedöma det. När jag ser bilderna kan jag tycka att nä, det där stämmer inte, det är mer orange i verkligheten, men så tittar jag en gång till och då stämmer inte den uppfattningen heller.

Det var helt underbart att lacka med. Faktiskt. Jag var lite velig när jag först köpte dem för jag har ju hört om träliga neonlack, men redan första lagret flöt på som en dröm och jag måste erkänna att jag blev glatt överraskad och en aning imponerad. Jag drog på tre lager här, men jag tror att det hade räckt med två. Grymt fint lack, men väldigt svårt för mig att riktigt få ett hum om. Just nu ser det lysande orange ut när jag tittar på mina naglar. Hah.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.