Primark alltså! Jag vet inte ens om det finns möjlighet att radda upp allting för jag minns knappt hälften, men jag fick mig underkläder, linnen, skärp, väska, tofflor, stickad kofta, vanlig kofta, örhängen, t-shirtar till sambo, alkogel (blev aningen bakterieskräckad när jag åkte tunnelbanan), paraplyer, mm. Primark är kul och underhållande att strosa runt men för att strosa måste man dessvärre vara uppe med tuppen.

Vi hade ändå tur och kom dit en halvtimme efter öppning. När jag hade varit inne i provhytten (hade två personer i kö framför mig som skulle testa kläder) och väl var färdig kom jag ut och möttes av en kö på minst femtio pers som skulle testa kläder, så jag blev avskräckt från att ta kläder jag var tvungen att prova :P

Här ser ni dessutom en del av vårt eminenta, host, hotellrum. Vår säng var rätt liten :P Rummet var väldigt litet överlag måste jag väl säga, men helt beboeligt! :

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.